Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Lyngby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Lyngby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Lyngby Nordjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1977, renoveret og ombygget i 2002 med bl.a. nyt badeværelse og spa. Huset ligger på en naturgrund, omgivet af træer og buske. Der er åben terrasse med diverse havemøbler. Gulvene er belagt med tæpper, dog klinkegulv i stuen. Vægge og lofter er beklædt med træ. Stort, lækkert badeværelse med 2-pers. spa og bruseniche. Ekstra badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. I tilknytning hertil er der separat sauna. Veludstyret køkkenafdeling med bl.a. opvaskemaskine og fryser. Opholdsstuen indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital). Et stort vinduesparti mod den sydvendte terrasse gør stuen ekstra lys. Der er endvidere solarium og barneseng til rådighed i huset. Gynge og sandkasse til børnene på grunden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nr. Lyngby
Video - Nr. Lyngby Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !