Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Lyngby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Lyngby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 45 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Lyngby Nordjylland Danmark

Udsigt til hav og paraglidere fra første parket! Pragtfuldt beliggende sommerhus i første klitrække ved Nr. Lyngby. Sommerhuset er til den lille familie eller til parret, der prioriterer ro og udsigt ud over fredede arealer og ud over vandet. Det hyggeligt og godt indrettede hus er i træ, og indvendig er gulve og vægge ligeledes beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet, som ligger i direkte forbindelse med opholdsstuen, indeholder bl.a. mikrobølgeovn. Stuen er indrettet med et hyggeligt sofahjørne, brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Både fra stuen og fra spisekrogen er der en pragtfuld udsigt ud over vandet, og der er direkte adgang til den overdækkede terrasse. Husets 4 sovepladser fordeler sig på 2 gode værelser: Det ene med 2 enkeltsenge, som dog kan sættes sammen til 1 dobbeltseng, det andet med 2 brede køjesovepladser (90 cm). Her er der virkelig tale om en perle af et sommerhus, roligt beliggende i Nr. Lyngby. Nr. Lyngby er et fredeligt sommerhusområde, et yndet mål for paraglidere og bl.a. kendt for sin lille hyggelige engelske pub, hvor der serveres belgisk og engelsk øl. Her mødes både lokale og turister efter en frisk spadseretur i den skønne natur. Handelsbyen Hjørring med shoppingcenter og masser af indkøbsmuligheder ligger ca. 20 km fra Nr. Lyngby.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nr. Lyngby
Video - Nr. Lyngby Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !