Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nr. Lyngby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nr. Lyngby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 240 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nr. Lyngby Nordjylland Danmark

Pragtfuldt sommerhus i træ med swimmingpool, bygget i 2005, beliggende på naturgrund, med stort terrasseareal, dels åbent, dels overdækket, med havemøbler og liggestole. Huset er med sine 5 soveværelser og hems velegnet til flere familier. Huset er højisoleret og opvarmes med olie. Gulvene er dels belagt med træ, dels med klinker og der er gulvvarme overalt. Der er 2 badeværelser; ét med dampkabine. Gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. Stor swimmingpoolafdeling med pool (6,5 x 3,5 x 1,5 m) med modstrømsanlæg, 4-pers. spa samt direkte adgang til husets sauna. Moderne køkkenafdeling med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Smagfuld indrettet stue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. 4 dobbeltværelser og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Hems med 2 madrasser og TV med DVD-afspiller. Trådløs ADSL internetadgang. 30 m2 stort aktivitetsrum med kombineret billard/bordtennisbord (bordtennisbats og -bolde skal medbringes) og bordfodbold. Til de små gæster er der barneseng, høj barnestol samt gynge og sandkasse på grunden. Desuden petanque-bane. Et fantastisk hus på alle årstider, beliggende i et dejligt naturområde ved den jyske vestkyst.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nr. Lyngby
Video - Nr. Lyngby Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !