Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nørlev Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Nørlev
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nørlev Nordjylland Danmark

Ved Nørlev Strand i et attraktivt sommerhusområde ligger dette pragtfulde, eksklusive arkitekttegnede sommerhus, færdigbygget 2008. Huset ligger på en klitgrund i rolige omgivelser, og fra både hus og grund er der kig til havet, som ligger kun 400 m fra huset. 4 terrasser og en atrium-/solgård omgiver huset. Den sydvendte atriumgård er afskærmet med en halvmur. Indvendig er gulvene belagt med træ eller klinker med gulvvarme. 2 badeværelser med bruseniche. Det ene af badeværelserne er endvidere indrettet med 1-pers. spa, sauna og solarium. Køkkenet er bl. a. udstyret med opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og mikrobølgeovn. Opholdsstuen ligger i forskudt plan og er adskilt fra spisestuen med 2 trin. I stuen er der brændeovn, TV tilsluttet fællesantenne, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Gratis internetforbindelse (Stofa egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 4 værelser med dobbeltseng. Der findes TV i 2 af værelserne, hvoraf det det ene TV endvidere er tilsluttet DVD-afspiller. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Vaskemaskine,tørretumbler og 4 cykler til rådighed. Sommerhusområdet Nørlev ligger tæt på den kendte ferieby Lønstrup med keramiske værksteder, små caféer, gallerier og butikker. Desuden ligger handelsbyen Hjørring i nærheden. Der er rig mulighed for at bade ved den brede og børnevenlige sandstrand, og de herlige omgivelser kan opleves fra hesteryg eller på cykel på de dertil indrettede stier. 1 km fra huset er der et stort aktivitetscenter, Skallerup Klit Feriecenter, hvor I bl.a. kan svømme, bowle og spille tennis.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nørlev
Video - Nørlev Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !