Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Løkken Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Løkken
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 194 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Løkken Nordjylland Danmark

Dette særdeles attraktive byhus i sten er beliggende i centrum af Løkken i gåafstand til stranden, der kun er 150 m væk. Fra husets 1. sal er der udsigt ind over byen. Huset er bygget i 3 etager i 1920 og løbende moderniseret (senest i 2006). Huset har en lækker, lukket træterrasse med gode læmuligheder, hvor man kan nyde solen hele dagen. Endvidere er der en dejlig lukket gård med flisebelægning og mange havemøbler til rådighed. Indvendigt er der trægulv på hele 1. sal og i stueetagen. På badeværelserne er der dels klinkegulv og dels vinylgulv. Gulvtæpper i soveværelserne i kælderetagen. Overalt er der malede vægge og rustikke trælofter. Stort, lækkert badeværelse i stueetagen med bruseniche, 2-pers. hjørnespa og flot skabsarrangement. Flot badeværelse (2006) i kælderetagen med bruseniche. Velmøbleret spisestue med TV og udgang til terrasse. Flot, lyst køkken, der bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Endvidere lille, hyggelig spiseplads til 4 personer. Lys og pænt møbleret opholdsstue på 1. sal med TV tilsluttet fællesantenne, DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Den dejlige og veludnyttede kælderetage indeholder et grovkøkken med vask, vaskemaskine, tørretumbler og fryser. Endvidere er der 2 soveværelser med dobbeltseng. Huset har 2 øvrige store soveværelser (begge med dobbeltseng), det ene i stueetagen og det andet på 1. sal. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Bemærk: Huset opvarmes med fjernvarme. Varmeforbruget er inkluderet i lejeprisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i LøkkenStrandhuse
Løkken er byen for alle feriegæster på alle årstider. Byen ved vestkysten tilbyder det hele, hyggelig ferieatmosfære, shopping, kulinariske oplevelser, kunst og kultur, badeferie, aktiv ferie, afslapning og uforglemmelige oplevelser !

Løkken er indbegrebet af en ferieby ved Vesterhavet. Der er friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. Løkkens motto er: "Løkken holder åben, når Danmark holder fri". Det er ikke uden grund. Butikkerne har åbent næsten fra solpopgang til solnedgang.

Løkken er en velassorteret handelsby, og byens centrale gader, Søndergade, Sdr. Strandvej og Nørregade samt Torvet, omdannes til gågade i sommerperioden.

Her hersker en næsten bazaragtig stemning blandt butikker, restauranter og cafeér med udendørs servering og de mange arrangementer, som finder sted på Torvet og gågaden i løbet af ferieperioderne.

Løkken er også hyggelige gader med små gule huse, cafeer, restauranter og butikker, samtidig kan man høre og dufte havet.

Den brede hvide sandstrand er ideel til at nyde strandlivets glæder, på alle årstider. I højsæsonen er Løkken en populær badeby med et festligt aften- og natteliv.
Løkken er en herlig blanding af en betagende natur og sjove oplevelser.

Faarup Sommerland ligger tæt på Løkken. Her kan hele familien få en sjov dag med de mange forlystelser og badeland smukt beliggende midt i den dejlige skovnatur.
I Løkken ligger Action House, her finder du f.eks.:
bowling, laser-games, indendørs gokartbane, spillehal, paint ball - og meget mere.

Løkken er et udpræget ferie- og sommerhusområde, sommerhusene er beliggende både i det åbne klitlandskab og i tættere bebyggelser. Udlejning af sommerhuse i Løkken foregår i stor stil gennem feriehusudlejningsbureau og ved privat sommerhusudlejning.
Der er ligeledes mulighed for camping og leje af ferielejlighed i feriecenter.


Video - Løkken Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !