Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Løkken Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Løkken
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 140 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 125 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Løkken Nordjylland Danmark

Helt ude i klitterne ligger dette luksussommerhus, som har en storslået havudsigt. Huset er bygget i 1990 i 4 niveauer, og det ligger på en pragtfuld, stor natur-/klitgrund direkte ved dejlig sandbadestrand syd for Løkken by. Fra både hus og grund er der en fantastisk panoramaudsigt over Vesterhavet. Stort terrasseareal samt solgård med diverse havemøbler. Gulvene i huset er dels i mahogni, dels belagt med opvarmede klinker. Såvel vægge som lofter er beklædt med smukt, rustikt træ. Moderne, særdeles veludstyret køkken med opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Huset har to badeværelser med bruseniche. Det store med spa og direkte adgang til saunaen. Huset er smagfuldt indrettet og særdeles veludstyret. Der er endvidere vaskemaskine, tørretumbler, brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Gratis ADSL internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Ekstra TV i et af værelserne. Løkken er et populært feriested - og det er ikke uden grund! Her findes alt, hvad man kan ønske sig af en sommerhusferie ved Vesterhavet. På stranden bliver fiskekutterne trukket op på land om eftermiddagen, og direkte herfra kan der købes friskfanget fisk. I den gamle bydel findes de charmerende, gamle fiskerhuse. Byen har mange gode spisesteder, ofte med udendørs servering og ofte med udsigt til enten det pulserende byliv eller over vandet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i LøkkenVed stranden
Løkken er byen for alle feriegæster på alle årstider. Byen ved vestkysten tilbyder det hele, hyggelig ferieatmosfære, shopping, kulinariske oplevelser, kunst og kultur, badeferie, aktiv ferie, afslapning og uforglemmelige oplevelser !

Løkken er indbegrebet af en ferieby ved Vesterhavet. Der er friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. Løkkens motto er: "Løkken holder åben, når Danmark holder fri". Det er ikke uden grund. Butikkerne har åbent næsten fra solpopgang til solnedgang.

Løkken er en velassorteret handelsby, og byens centrale gader, Søndergade, Sdr. Strandvej og Nørregade samt Torvet, omdannes til gågade i sommerperioden.

Her hersker en næsten bazaragtig stemning blandt butikker, restauranter og cafeér med udendørs servering og de mange arrangementer, som finder sted på Torvet og gågaden i løbet af ferieperioderne.

Løkken er også hyggelige gader med små gule huse, cafeer, restauranter og butikker, samtidig kan man høre og dufte havet.

Den brede hvide sandstrand er ideel til at nyde strandlivets glæder, på alle årstider. I højsæsonen er Løkken en populær badeby med et festligt aften- og natteliv.
Løkken er en herlig blanding af en betagende natur og sjove oplevelser.

Faarup Sommerland ligger tæt på Løkken. Her kan hele familien få en sjov dag med de mange forlystelser og badeland smukt beliggende midt i den dejlige skovnatur.
I Løkken ligger Action House, her finder du f.eks.:
bowling, laser-games, indendørs gokartbane, spillehal, paint ball - og meget mere.

Løkken er et udpræget ferie- og sommerhusområde, sommerhusene er beliggende både i det åbne klitlandskab og i tættere bebyggelser. Udlejning af sommerhuse i Løkken foregår i stor stil gennem feriehusudlejningsbureau og ved privat sommerhusudlejning.
Der er ligeledes mulighed for camping og leje af ferielejlighed i feriecenter.


Video - Løkken Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !