Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Kjul Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Kjul
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Kjul Nordjylland Danmark

Dette veludstyrede, skønne sommerhus i træ, bygget i 1993, ligger i rolige omgivelser på en naturgrund ikke langt fra Vesterhavet. Fra huset og grunden har man en pragtfuld udsigt over havet. Til huset hører et stort, delvist overdækket terrasseareal med havemøbler og liggestole. Endvidere træterrasse med havudsigt. Væggene og lofterne er af ludbehandlet fyrretræ. Ligeledes træ på gulvene. Huset indeholder et stort badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og opvarmet flisegulv. Herfra er der direkte adgang til saunaen. Desuden er der et ekstra badeværelse med bruseniche og gulvvarme. I den hyggelige, velindrettede opholdsstue findes brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller, video og TV med parabol (digital). Skønt køkken med opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Til husets udstyr hører endvidere: Telefon med tæller, solarium, høj barnestol, vaskemaskine og tørretumbler. Til børnene er der sandkasse og gynger. Et attraktivt feriested!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Kjul
Video - Kjul Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !