Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vestervig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vestervig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 92 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vestervig Vestjylland Danmark

Virkelig dejligt og moderne sommerhus i sten, bygget i 1978 og total moderniseret i 2004/2009, beliggende på en natur-/havegrund med fjordkig i et attraktivt sommerhusområde tæt på fjorden og tæt ved en dejlig fælles legeplads med minigolf og petanquebane. Til huset hører såvel godt åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler,udendørs pejs og Weber-grill. Aflukket have (ideel for mindre børn og hunde). Pæne trægulve og -lofter samt lyse malede vægge. Pænt badeværelse med dampkabine og gulvvarme. Endnu et badeværelse med 2-pers. spa, sauna, bruseniche og gulvvarme. Køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Dejlig stor stue med komfortable møbler, brændeovn, TV med parabol (digital), komb. video/DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Barneseng, høj barnestol, puslebord, babybadekar, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Gynge og sandkasse til børnene. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum med dobbeltseng og gulvvarme. Anneks og redskabsrum på grunden. 4 cykler. Et virkelig dejligt sommerhus på alle årstider, der er beliggende i et attraktivt område med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. badning, fiskeri, surfing samt vandreture i den smukke natur. Bemærk: Gratis brænde til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vestervig
Video - Vestervig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !