Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Grønhøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Grønhøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Grønhøj Nordjylland Danmark

Praktisk indrettet sommerhus, revoveret 2008, beliggende på en stor lukket naturgrund i et roligt og naturskønt område. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulv i stue og køkken, tæpper på værelser samt klinker med gulvvarme i badeværelset. Lofter og vægge er beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Køkkenet er udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. I opholdsstuen er der TV med parabol (digital) og radio med CD-afspiller. Huset har 3 soverum; 1 med dobbeltseng og 2 med hver 1 køjeseng. Desuden solarium til rådighed. På grunden er der gynge og sandkasse til børnene.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Grønhøj
Video - Grønhøj Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !