Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Grønhøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Grønhøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 350 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Grønhøj Nordjylland Danmark

Rigtig hyggeligt familiesommerhus i sten, bygget 1970 og moderniseret 2006, beliggende på dejlig stor, kuperet naturgrund, kun 350 m fra stranden. Til huset hører meget stort, åbent terrasseareal med havemøbler og gode læforhold. Indvendigt er der trælofter. Tæppe i stue og et værelse, linoleum i køkken og trægulv i et værelse. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Det åbne køkken er kombineret med opholdsstuen, som er indrettet med TV med parabol (digital), radio, CD- og DVD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med hver 1 køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol. Gynge og sandkasse på grunden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Grønhøj
Video - Grønhøj Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !