Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Grønhøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Grønhøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 82 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Grønhøj Nordjylland Danmark

Pænt, lyst sommerhus i træ, beliggende på en naturgrund, bygget i 1990 og renoveret i 1997. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulve med løse tæpper. Vægge og lofter er ligeledes beklædt med træ. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Separat sauna. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og udstyret med bl.a. varmluftsovn, mikrobølgeovn, fryser, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. I opholdsstuen findes brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital). Desuden solarium og vaskemaskine til rådighed. 3 komfortable soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Sandkasse til børnene på grunden. Desuden 2 cykler til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Grønhøj
Video - Grønhøj Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !