Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Øster Hurup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Øster Hurup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 74 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Øster Hurup Nordjylland Danmark

Yderst velholdt sommerhus i træ, bygget 1971 og moderniseret 2004, beliggende på naturgrund, kun 600 m fra vandet. Til huset hører såvel åbent som stort overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der gulvtæpper overalt, dog linoleum på badeværelset. Trælofter og -vægge. Badeværelse med bruseniche. Dejligt lyst køkken med spiseplads og bl. a. udstyret med fryser. I den store og lyse opholdsstue finder I stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Fra stuen er der desuden direkte udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt 2 værelser med køjeseng i det hyggelige anneks. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Carport, som også kan benyttes til cykler mm.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Øster Hurup


Øster Hurup er en hyggelig lille by i det østligste Himmerland, beliggende ud til Kattegat, 15 kilometer nordøst for Hadsund. Byen ligger i Mariagerfjord Kommune og hører til Region Nordjylland.

Indbyggertallet mangedobles i sommerperioden, idet store sommerhusområder, campingpladser og attraktive badestrande lokker turister til stedet. Alene campingpladserne har over 100.000 overnatninger årligt.

Feriebyen Øster Hurup har over 3000 sommerhuse, lange og rene strande, en hyggelig havn, hovedgade med restauranter, caféer, butikker og diskoteker.

Byen ligger tæt på Lille Vildmose og var oprindeligt et fiskerleje.Video - Øster Hurup Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !