Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Napstjært Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Napstjært
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Napstjært Nordjylland Danmark

Hyggelig landejendom, bygget 1850 og moderniseret 1993, beliggende i flot naturområde mellem Skagen og Frederikshavn. Huset ligger på en stor skov-/plantagegrund. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der klinkegulve og stenvægge. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet er bl. a. udstyret med mikrobølgeovn. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med brændeovn (gratis brænde), TV, DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol. Vaskemaskine til rådighed. Gårdsplads og dermed parkering deles med nabohuset. Fra huset er der en kort gåtur til stranden og til togforbindelser til Skagen und Frederikshavn. Særdeles velegnet sommerhus til naturelskere.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Napstjært
Video - Napstjært Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !