Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lyngså Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Lyngså
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lyngså Nordjylland Danmark

I første klitrække ligger dette skønne sommerhus med spa og sauna. Huset er i træ, bygget i 1993, og fra såvel hus som grund er der udsigt over vandet. Stort fællesareal sammen med nabohuset - her findes bl.a. gynge, sandkasse m.m. Der er gulvtæpper overalt i huset, dog er der vinyl i gangen og i køkkenafdelingen. Væggene og lofterne er beklædt med ludbehandlet fyrrustik. Flot, veludstyret køkkenafdeling med mikrobølgeovn og lille opvaskemaskine. Dejligt badeværelse med fliser på gulv og vægge; gulvvarme, bruseniche og 2-pers. spa. Fra badeværelset er der direkte adgang til saunaen. Hems med 2 sovepladser. Huset indeholder bl.a. også vaskemaskine, fryser, brændeovn og TV med parabol (digital). Et førsteklasses, attraktivt beliggende sommerhus, som er velegnet til ferie på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lyngså


Lyngså ligger ca. 15 km syd for Sæby. Byen er beliggende på lavtliggende sletteland - gammel hævet havbund. Den ligger bag de store sommerhusområder mellem Professorens Plantage og Voerså.


Der bor knap 300 mennesker i Lyngså.


Byen er opført langs Østkystvejen med både gamle gårde, landsbrugsejendomme og enfamiliehuse. Der er enkelte forretninger og mindre værksvirksomheder.

Nord og syd for byen findes fortidsmærker. Lyngså er over 600 år gl.
Video - Lyngså Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !