Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lyngså Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Lyngså
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lyngså Nordjylland Danmark

Dette nyopførte, pragtfulde og rustikke bjælkehus, bygget 2007, er en oplevelse i sig selv. Det er helt igennem bygget af kvalitetsmaterialer, og indretningen er optimal for 10 personer. Huset ligger på en 5000 kvm stor skov/ naturgrund kun 1000 m fra en af Østkystens bedste badestrande. Der findes bane til strandvolley og sandfodbold på grunden. På husets 2 sider er der dejlige træterrasser, den ene overdækket. Indvendigt er der klinkegulv med gulvvarme overalt, bortset fra værelserne. Trævægge og lofter. Badeværelset er indrettet med 2 pers.- spa og brusekabine. Det åbne køkken er udstyret med opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og mikrobølgeovn. Meget stort alrum og stue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse med pool-bord. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser, alle med dobbeltseng. Desuden stor hems, indrettet med en hyggelig børneafdeling med 4 sovepladser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lyngså


Lyngså ligger ca. 15 km syd for Sæby. Byen er beliggende på lavtliggende sletteland - gammel hævet havbund. Den ligger bag de store sommerhusområder mellem Professorens Plantage og Voerså.


Der bor knap 300 mennesker i Lyngså.


Byen er opført langs Østkystvejen med både gamle gårde, landsbrugsejendomme og enfamiliehuse. Der er enkelte forretninger og mindre værksvirksomheder.

Nord og syd for byen findes fortidsmærker. Lyngså er over 600 år gl.
Video - Lyngså Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !