Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hou Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Hou
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 87 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hou Nordjylland Danmark

Veludstyret sommerhus, som er tilbygget i 2008 med anneks samt stor overdækket terrasse mellem de 2 huse. Den store, overdækkede terrasse er veludrustet for voksne og børn. Her findes udekøkken og masser af plads. Hovedhuset er indrettet med badeværelse med bruseniche. Køkkenet, som ligger i forbindelse med den hyggelige stue, er udstyret med bl.a. komfur med keramiske kogeplader, opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Stuen har hyggelig brændeovn, TV med parabol (digital) med både europæiske og nordiske kanaler, DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der direkte udgang til den overdækkede terrasse. Endvidere findes der i hovedhuset også 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med køjesenge. Annekset er indrettet med forrum med vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med brusebad samt 2 værelser med dobbeltseng, TV og radio med CD i hvert værelse. På grunden er der bålplads, legehus, rutschebane, gynge samt et afskærmet område med hundehegn. Til den mindste findes der barneseng og høj barnestol. I særdeleshed et sommerhus, som tilgodeser voksne, unge, børn og familiehunden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouHou
Hou ligger på den sydlige side af Limfjorden lige overfor feriebyen Hals på den nordlige side. Der er færgefart mellem Hou og Hals.
Hou er opstået som et fiskerleje. Idag er Hou en by i udvikling med ca. 730 indbyggere. Byens lystbådehavn ligger nærmest midt i klitterne og mellem gode badestrande. Hou by har flere gode spisesteder og flere spændende gallerier.

Hals nord for Hou er en ualmindelig charmerende by med de hyggelige små gader, havnen med dens lokale atmosfære, det historiske skanseanlæg og et stort udvalg af specialforretninger og spisesteder.
Hals by har et rigt kulturliv, den hyggelige havn har mange gode specialforretninger og spisesteder.
I højsæsonen er der torvedag i Hals by en gang om ugen.

Hals betyder indsnævring. Hals by er beliggende ved mundingen af Limfjorden og her har mennesket gennem omtrent 4000 år haft sit udkomme.
De forsvars- og besejlingsmæssige forhold har gennem tiden været bestemmende for Hals bys udvikling, og givet byen dens særlige præg.

Østkysten er en barre-kyst, dvs. der bliver mere og mere sand med årene. Hvilket betyder der dannes laguner og småøer. Man kan derfor være heldig at finde sin egen helt personlige badeø.

Stranden mellem Hou og Bisnap er ca. 6 kilometer lang. Det er børnevenlige strande med hvidt sand og en svagt skrånende strandkant.

Bisnap Strand er beliggende mellem Hou og Hals. Den er meget børnevenlig, ren og stille.
Der er gode toiletforhold og en handicapvenlig sti direkte ned til stranden.

Bisnap Strand blev i 2006 kåret som Nordjyllands bedste badestrand af Jyllands-Postens læsere.
Østkystens strande er mere beskyttede end vestkystens, havet er roligere og derfor er de også langt mere børnevenlige. Bisnap Strand ved Hals er en af østkystens bedste. Da afstandene er korte, er det altid muligt at finde en god strand – uanset vejr og vind.

Hals er et af Danmarks bedste steder at holde familieferie og badeferie pga de meget børnevenlige omgivelser.

Men der er absolut også mulighed for mange aktiviteter og oplevelser.

I området omkring Hals-Hou finder I bl.a seaside golfklub, svømmehal, tennis, surfing, bådudflugter, lystfiskeri, ridning, museer, seværdigheder, gallerier og mange små kunsthåndværkere med arbejdende værksteder.

I hele området ligger der mange sommerhuse, ferielejligheder og campingpladser. Lej et sommerhus gennem et udlejningsbureau eller evt. et billigt privat udlejningssommerhus. Ferielejlighed eller værelse findes også som privatudlejning. Sommerhusene ligger ofte i læ i de naturskønne skovområder. Sommerhusudlejning i Hals og Hou foregår hele året, og alle årstider har deres helt egen charme.


Video - Hou Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !