Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helberskov Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Helberskov
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 95 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helberskov Nordjylland Danmark

Særdeles velbeliggende, stort og velindrettet sommerhus i træ, bygget i 1999. Huset ligger på en naturgrund, kun 200 m fra vandet. Fra såvel hus som grund er der havudsigt. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der trælofter og -vægge samt trægulv i stue, gang og på værelserne. Klinkegulv i køkkenet og på badeværelset. Lækkert, stort badeværelse med stor, rund 4-pers. spa, bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine, tørretumbler samt direkte adgang til husets sauna. Det dejlige, lyse køkken er kombineret med stuen og bl.a. udstyret med varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Lys og stor opholdsstue, der er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til den overdækkede terrasse. Desuden gratis, trådløs internetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng, 1 værelse med køjeseng samt hems med 2 madrasser. Barneseng, høj barnestol og ekstra køleskab til rådighed. Gynge og sandkasse på grunden. Et særdeles velholdt sommerhus til en dejlig familieferie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helberskov
Video - Helberskov Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !