Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helberskov Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Helberskov
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helberskov Nordjylland Danmark

På en flot kuperet naturgrund og med ugeneret idyllisk beliggenhed finder I dette skønne sommerhus. Huset har i 2010 gennemgået en total modernisering med bl.a. nyt badeværelse og køkken. Til huset hører stort solrigt, åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der hvidmalede trævægge, trælofter og trægulve overalt, dog klinker i badeværelset. Lyst og venligt badeværelse med gulvvarme og bruser. Flot køkken bl.a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og opvaskemaskine. Smagfuldt indrettet spise- og opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), radio med CD-afspiller samt DVD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng samt 2 værelser med moderne dobbelt sovesofa. Praktisk bryggers med bordplade og vaskemaskine. Der er carport og redskabsrum. Muligheder for leg og boldspil. Et sommerhus for familier, der sætter pris på skov, natur og strand, flot indretning samt fred og ro.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helberskov
Video - Helberskov Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !