Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helberskov Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Helberskov
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 86 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helberskov Nordjylland Danmark

Særdeles velholdt og hyggeligt sommerhus i træ og sten, løbende moderniseret, senest 2006, idyllisk beliggende i skovområde. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trælofter og tapetserede vægge. På gulvene er der tæpper i værelser og gang, linoleum i køkken, tæppe/klinker i stue samt klinker i badeværelse. Lyst og lækkert badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Køkkenet er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (analog), radio og CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Vaskemaskine og tørretumbler i redskabsrum. Et oplagt sommerhus for familier, der ønsker natur, fred og ro.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helberskov
Video - Helberskov Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !