Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helberskov Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Helberskov
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 700 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helberskov Nordjylland Danmark

Idyllisk beliggende sommerhus i sten, moderniseret badeværelse og køkken i 2003. Huset ligger på en naturgrund i skovområde tæt på vandet. Til huset hører åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der gulvtæpper overalt, dog vinyl i køkken og klinker i badeværelse. Trælofter samt sten- og trævægge. Moderniseret badeværelse med bruseniche. Køkkenet er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og mikrobølgeovn. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (analog), stereoanlæg, CD- og DVD-afspiller. Dejlig stor udestue til aftenhygge. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 med køjeseng og 1 med 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Vaskemaskine til rådighed. Carport.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helberskov
Video - Helberskov Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !