Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helberskov Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Helberskov
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 68 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helberskov Nordjylland Danmark

Særdeles hyggeligt, lyst og velholdt sommerhus i træ, bygget 1972 og moderniseret i 2007 og 2010, beliggende på naturgrund, kun 250 m fra vandet. Til huset hører overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trælofter og -gulve, dog fliser på badeværelset. Tapetserede vægge. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Det nye køkken (2010) er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), radio med CD-afspiller, DVD-afspiller og video. Dejlig lys udestue. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. I huset er der varmepumpe/aircondition. Et velbeliggende sommerhus tæt på stranden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helberskov
Video - Helberskov Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !