Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helberskov Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Helberskov
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helberskov Nordjylland Danmark

Hyggeligt og særdeles velholdt/renoveret sommerhus i træ, beliggende på en naturgrund nær vandet. Huset er bygget i 1974 og renoveret i 2006. Fra såvel hus som grund er der havkig. Indvendig er der trævægge og -lofter. I stuen er der trægulv med løse tæpper, ellers vinylgulv. Nyt badeværelse (2006) med bruseniche og gulvvarme. Nyt køkken (2006) med bl.a. opvaskemaskine, fryser og varmluftovn. Stor opholdsstue med brændeovn, DVD-afspiller, stereoanlæg og TV med parabol (analog). 2 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Desuden 2 sovepladser på dobbelt sovesofa i opholdsstuen. Af yderligere udstyr kan vaskemaskine og barneseng nævnes. Til børnene findes der stor trampolin på grunden. Carport til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helberskov
Video - Helberskov Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !