Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hegedal Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Hegedal
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hegedal Nordjylland Danmark

Virkeligt dejligt sommerhus i træ, renoveret i 2002, beliggende på en skøn indhegnet naturgrund i et fredet, dyrerigt område, der af og til afgræsses af større fåreflokke. Huset ligger kun 100 m fra fjorden, og fra såvel hus som grund er der udsigt over vandet og omgivelserne. Til huset hører flere åbne terrasser med havemøbler og en udendørs pejs. Indvendigt er huset indrettet med lyse trælofter og -gulve og malede vægge. Den dejlige opholdsstue, hvorfra der også er fjordudsigt, indeholder TV, video, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Lyst, moderne og veludstyret køkken med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Skønt badeværelse med bruseniche og gulvvarme, 2-pers. spa og adgang til husets sauna. Bryggers med bord og håndvask, vaskemaskine, tørretumbler samt fryser. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng samt 1 med køjeseng. Et virkeligt dejligt sommerhus hvis I ønsker at nyde naturen i fredelige omgivelser, eller hvis I holder af at fiske. Ny 18-hullers golfbane 200 m fra huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hegedal
Video - Hegedal Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !