Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gerå Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Gerå
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 76 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gerå Nordjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1973. Huset ligger på en rolig naturgrund med stor græsplæne. Trægulve i stuen. Gulvtæpper i soverum. Vægge og lofter er beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche. Delvist åbent køkken med bl.a. mikrobølgeovn. God lys opholdsstue med pejs og TV. Fra stuen er der adgang til såvel åben som overdækket terrasse med diverse havemøbler. Til børnene er der gynge og sandkasse. Et godt sommerhus, hvor der er gode muligheder for en afslappende ferie!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gerå
Video - Gerå Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !