Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Egense Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Egense
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Egense Nordjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, opført i 1982 og renoveret i 2003. Huset er beliggende på en naturgrund i et roligt område. Fra grunden er der kig til fjorden. Såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet indeholder bl.a. fryser og mikrobølgeovn. God stue med brændeovn, TV med parabol (digital), stereoanlæg med CD-afspiller samt DVD-afspiller. 3 gode soverum: 1 med dobbeltseng og 2 med hver 1 enkeltseng. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Anneks med sauna og 2 sovepladser. Kun 3 km til nyanlagt badestrand ved Egense.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Egense
Video - Egense Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !