Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Egense Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Egense
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Egense Nordjylland Danmark

Skønt sommerhus i træ, bygget i 1973, renoveret i 1997, beliggende på en rolig naturgrund. Til huset hører åben og overdækket terrasse samt dejlig udestue, som kan nydes langt hen på de lune aftener. På gulvene er der tæpper og vægge og lofter er beklædt med træ. Nyt køkken (2004) med bl.a. fryser og mikrobølgeovn. Dejligt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og opvarmet klinkegulv. Den flot møblerede opholdsstue indeholder stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital), DVD-afspiller og video. 3 virkelig gode soverum. Der er høj barnestol og barneseng til de mindste. Huset er udstyret med alarm. Air-condition. Carport på grunden. Sandkasse og gynge til rådighed. Bemærk: Der må under ingen omstændigheder medbringes husdyr!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Egense
Video - Egense Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !