Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dokkedal Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Dokkedal
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dokkedal Nordjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1965, tilbygget og renoveret i 2007, beliggende på en naturgrund i skønne omgivelser. Fra såvel hus som grund er der udsigt over vandet. Til huset hører åbent terrasseareal med havemøbler. Den nye fløj har tapetserede vægge, klinkegulv med gulvvarme samt gipslofter. Badeværelse med bruseniche. Opholdsstue med ovenlysvinduer, TV og radio. 1 soveværelse med dobbeltseng. Den oprindelige fløj har dels tapetserede vægge, dels trævægge samt gipslofter. Klinkegulve i det meste af huset, dog gulvtæpper i spisehjørnet og det ene soveværelse. Det moderniserede køkken er bl. a. udstyret med fryser og mikrobølgeovn. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn og TV. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge til rådighed. Et hyggeligt sommerhus med en naturskøn beliggenhed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dokkedal
Video - Dokkedal Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !