Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bratten Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Bratten
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 68 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bratten Nordjylland Danmark

Skønt sommerhus i træ, bygget i 1976, beliggende på en klitgrund, kun 400 m fra havet. Der er udsigt over vandet fra såvel hus som grund. Til huset hører stort terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der dels gulvtæpper, dels trægulve. Trælofter med synlige bjælker. Huset er indrettet med 3 gode soverum; 1 med dobbeltseng, 1 med dobbeltseng og 1 køjeplads samt 1 med køjeseng. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (analog). Vaskemaskine. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Robåd til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bratten


Bratten Strand er et strand- og sommerhus område beliggende ca. ni kilometer nordvest for Frederikshavn.

Stranden er en del af strandområderne der går hele vejen fra Frederikshavn, rundt om Skagen og ned til Hirtshals.

Området er en del af Skagen Odde, som er et resultat af landhævninger og sandaflejringer siden sidste istid.Video - Bratten Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !