Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bratten Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Bratten
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 140 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 625 Afstand til indkøb 100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bratten Nordjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i sten, bygget i 1978 og renoveret i 2005, beliggende på en stor naturgrund. Til huset hører en dejlig, åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der hvidpudsede vægge samt dels trægulve, dels klinkegulve. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt direkte adgang til husets sauna. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med køjeseng og 1 soveværelse med dobbeltseng. Barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge til de mindste. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Huset er beliggende tæt på en dejlig badestrand i et sommerhusområde. Der er kun en kort køretur til handelsbyen Frederikshavn og Skagen med de mange oplevelsesmuligheder. Huset er velegnet til 2 par eller en familie med børn. Der er opstillet et fodboldmål på grunden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bratten


Bratten Strand er et strand- og sommerhus område beliggende ca. ni kilometer nordvest for Frederikshavn.

Stranden er en del af strandområderne der går hele vejen fra Frederikshavn, rundt om Skagen og ned til Hirtshals.

Området er en del af Skagen Odde, som er et resultat af landhævninger og sandaflejringer siden sidste istid.Video - Bratten Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !