Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Stege Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Stege
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Stege Lolland, Falster & Møn Danmark

Sommerhus i træ fra 1972, beliggende på en havegrund med græsplæne og høje træer. Huset er delvist moderniseret i 2007. Såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. I stuen er gulvet belagt med kokostæppe, og gulvene i værelserne er af træ. Væggene er dels af træ, dels tapetserede. Lofterne er skrånende med synlige bjælker. Pænt badeværelse med flisegulv og bruseniche. Nyt køkken (2007) med bl.a. køle-/fryseskab samt komfur med keramiske kogeplader. Stuen er pænt møbleret og udstyret med lukket pejs, CD-afspiller og TV med parabolantenne. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Stege
Video - Stege Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !