Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sortsø Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Sortsø Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 69 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sortsø Strand Lolland, Falster & Møn Danmark

I den idylliske natur ved Sortsø Gab overfor øen Bogø ligger dette virkelig skønne sommerhus i træ, bygget i 2004, på en naturgrund med græsplæne og bålplads kun 100 m fra vandet. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Vægge og lofter er beklædt med træ overalt, og alle gulve er belagt med træ - dog ikke på værelser og badeværelse. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Det flotte køkken er indrettet med bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Stuen er indrettet med en flot alkove med 2 sovepladser samt brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. 2 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Desuden høj barnestol og sandkasse. 100 m fra huset er der en udendørs swimmingpool samt en legeplads, som husets gæster kan benytte.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sortsø Strand
Video - Sortsø Strand Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !