Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sortsø Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Sortsø Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sortsø Strand Lolland, Falster & Møn Danmark

Et helt fantastisk og meget lækkert sommerhus i træ, bygget i 2006, beliggende på en 1100 m2 stor grund - kun 500 m fra badebro og strand. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der skønt, opvarmet klinkegulv i køkken, på badeværelse og i entré. Trægulv i resten af huset. Et dejligt badeværelse med åben bruseniche og badeforhæng samt funktionelt el-hejs på WC. Flot og velfungerende køkken med bl.a. vaskemaskine, opvaskemaskine, varmluftovn, lille mikrobølgeovn, fryser samt komfur med keramiske kogeplader (service og køkkenudstyr til 8 pers.). Køkkenet er kombineret med den lyse og hyggelige opholdsstue, der er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller/stereoanlæg (Dolby 5.1). Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum: 2 sovepladser i lille værelse med dobbeltseng, i soveværelset 2 enkeltsenge (90x200cm) på hjul og med elevation (hospitalsseng) samt 2 sovepladser i alkove i stuen (140x200cm). Fælles, udendørs swimmingpool, der som regel har åbent fra 1/6 til 1/9. Huset er beliggende i smukke omgivelser, ikke langt fra mole til de fiskeglade og ned-/optagning af båd. Huset ligger også tæt på Bogø færgeforbindelse. Handicapegnethed: Et dejligt sommerhus, der er velegnet for kørestolsbrugere, der uden problemer kan komme rundt i hele huset - og på grunden. Badeværelset har væghængt brusebadsstol med el-hejs og WC med el-hejs. I køkkenet kan I komme ind under kogeplads og køkkenbord med kørestol. Bemærk: Lift kan kun placeres ved siden af sengene (ikke skubbes ind under). Der er etableret lys på P-plads og gangsti/rampe helt hen til hoveddøren.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sortsø Strand
Video - Sortsø Strand Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !