Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ore Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Ore Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ore Strand Lolland, Falster & Møn Danmark

Roligt beliggende kun 450 m fra en fin sandbadestrand på nordkysten af Falster, finder I dette hyggelige sommerhus i træ/sten fra 1974. Huset er opført på en veltilplantet grund for enden af en lille, lukket sidevej. Bag huset findes en dejlig have med græsplæne og sandkasse. Såvel overdækkede som åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper. Væggene er dels i gule sten, dels malede. Lyse trælofter. Badeværelse med bruser og gulvvarme. Fra køkkenet med bl.a. keramisk komfur og mikroovn er der udgang til terrasse. I den hyggelige stue findes muret pejs, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (analog). Fra stuen er der udgang til terrassen bag huset. 2 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Fra Stubbekøbing er der færgeforbindelse til Bogø og Møn. Gode fiskemuligheder fra kysten i nærheden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ore Strand
Video - Ore Strand Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !