Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Marielyst Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Marielyst
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 86 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Marielyst Lolland, Falster & Møn Danmark

Skønt sommerhus i træ, bygget 1992, beliggende på en tilplantet naturgrund op mod lille skov og med et ugeneret, dejligt terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trælofter og -vægge samt trægulve med løse tæpper. Det pæne, indbydende badeværelse er udstyret med 2-pers. spabad, bruseniche og direkte adgang til husets sauna. Desuden gæstetoilet. Dejligt køkken med bl. a. fryser, mikroovn, opvaskemaskine og varmluftovn. Flot møbleret opholdsstue med hyggelige møbler og pæn indretning, brændeovn, TV med fællesantenne, DVD-afspiller, surround og stereoanlæg med CD-afspiller. 1 ekstra TV med DVD-afspiller i et af værelserne. Husets sovepladser fordeler sig på 4 soverum; 2 værelser med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med køjeseng. Til de mindste gæster er der barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. Det hyggelige sommerhus er beliggende tæt på supermarked, bowling, Put & Take sø og en af Danmarks bedste badestrande.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i MarielystMarielyst
Marielyst er en lille ferieby på østkysten af Falster. Den befinder sig i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Pga. turister i sommerperioden, stiger indbyggertallet til over halvtredstusinde i højsæsonen, når man tæller nabobebyggelserne Bøtø, Elkenøre, Stovby og Sildestrup med.

Udover en af Danmarks bedste sandstrande består selve byen Marielyst af et centrum med indkøbsfaciliteter, tøjbutikker, udskænkningssteder og spisesteder samt diskoteker.

I 1906 åbnede den ene af områdets fire store gårde som badehotel. Det er denne gård, der har lagt navn til området - "Marielyst" - og siden 1971 været pensionisthøjskole under navnet Højskolen Marielyst.

Fra feriebyen er der ca. 2 kilometer til Væggerløse, 12 kilometer til Nykøbing Falster og 17 kilometer til Gedser.Video - Marielyst Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !