Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Marielyst Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Marielyst
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 200 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 250 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Marielyst Lolland, Falster & Møn Danmark

Kun få minutters gang fra den dejlige badestrand Marielyst og fra købmand og restaurant ligger dette særdeles skønne luksussommerhus med swimmingpool og spa. Huset er bygget i sten med stråtag i 1993 og ligger på en havegrund for enden af en blind grusvej. Dejlig solgård med diverse havemøbler. I den lyse og venlige stue, som er kombineret med køkkenet, er der klinkegulv med gulvvarme samt trælofter. Gulvtæpper på værelserne. Praktisk indrettet køkken med fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Dejlig opholdsstue med brændeovn, TV tilsluttet fællesantenne, video samt stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der adgang til poolafdelingen med swimmingpool (3,5 x 5,5 x 1,4 m), 6-pers. spa samt skønt badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche og adgang til sauna. Der er to badeværelser og de 2 soveafdelinger befinder sig i hver sin ende af huset. Af yderligere udstyr kan gratis ADSL-internetforbindelse (computer medbringes), vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol nævnes. Der er en fantastisk gårdhave med mange læmuligheder, idet huset ligger på en stor grund med store træer. Til de yngste er der sandkasse og gynge. Huset opvarmes med olie og el. Uanset årstiden finder I her et pragtfuldt udgangspunkt for ferien. Huset er rummeligt indrettet med plads til såvel 2 som 3 familier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i MarielystMarielyst
Marielyst er en lille ferieby på østkysten af Falster. Den befinder sig i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Pga. turister i sommerperioden, stiger indbyggertallet til over halvtredstusinde i højsæsonen, når man tæller nabobebyggelserne Bøtø, Elkenøre, Stovby og Sildestrup med.

Udover en af Danmarks bedste sandstrande består selve byen Marielyst af et centrum med indkøbsfaciliteter, tøjbutikker, udskænkningssteder og spisesteder samt diskoteker.

I 1906 åbnede den ene af områdets fire store gårde som badehotel. Det er denne gård, der har lagt navn til området - "Marielyst" - og siden 1971 været pensionisthøjskole under navnet Højskolen Marielyst.

Fra feriebyen er der ca. 2 kilometer til Væggerløse, 12 kilometer til Nykøbing Falster og 17 kilometer til Gedser.Video - Marielyst Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !