Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Kramnitse Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Kramnitse
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 94 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Kramnitse Lolland, Falster & Møn Danmark

Førsteklasses sommerhus i træ, bygget i 2006, beliggende på en naturgrund. Til huset hører åben og overdækket terrasse med diverse havemøbler. Indvendigt er der dels trægulve og dels klinkegulve. Fra mange af husets rum er der udgang til det fri. Skønt badeværelse med bruseniche, dejlig 2-pers. spa, gulvvarme og sauna. Flot, lyst og moderne køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og fryser. Køkkenet er kombineret med den flot møblerede stue. Stuen er endvidere indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og Playstation2. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng samt 1 med 4 køjepladser. Vaskemaskine, barneseng og høj barnestol til rådighed. Sandkasse og gynge til børnene. Et skønt og flot indrettet sommerhus, der er velegnet til ferie året rundt såvel for 1 som 2 familier. Huset er beliggende tæt ved vandet, Knuthenborg Safaripark og det skønne badeland LALANDIA.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Kramnitse


Kramnitse (eller Kramnitze) er en landsby og et tidligere fiskerleje beliggende på sydvestkysten af Lolland nær det 63 kilometer lange dige fra Hyllekrog til Albuen. Navnet menes at være vendisk og kan føres tilbage til den tid, hvor venderne hærgede de lollandske og falsterske kyster.

Kramnitse har en lille havn og er i dag præget af sommerhusområder og grøftgennemskårede marker; fra toppen af diget er der udsigt over havet og det flade landskab. Landsbyen befinder sig i Lolland Kommune og tilhører Region Sjælland.

I Kramnitse ligger en stor pumpestation fra 1966, der konstant pumper vand ud af Rødby Fjord for på denne måde at holde den tørlagt. Den er Nordeuropas største af sin art. Hvert sekund pumpes op til 20 m³ vand ud i havet.

Fra Kramnitse er der godt 9 kilometer til Rødby og 15 kilometer til Søllested.Video - Kramnitse Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !