Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Kramnitse Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Kramnitse
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 106 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Kramnitse Lolland, Falster & Møn Danmark

Skønt sommerhus i sten, bygget i 1870 og renoveret i 2001, beliggende på en stor, indhegnet naturgrund. Huset er velindrettet, og gulvene er belagt med tæpper. Trælofter overalt. Væggene er dels beklædt med træ og dels med tapet. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. Separat køkken samt lille tekøkken med bl.a. mikrobølgeovn og fryser. Opholdsstuen er indrettet med bl.a. TV med parabol (digital), stereoanlæg samt brændeovn. Sovepladserne er fordelt på 4 værelser; 1 med dobbeltseng og køjeseng, 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge, som i begge rum står som dobbeltseng. Vaskemaskine til rådighed. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol (2 stk), gynge og sandkasse. Huset ligger kun 200 m fra vandet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Kramnitse


Kramnitse (eller Kramnitze) er en landsby og et tidligere fiskerleje beliggende på sydvestkysten af Lolland nær det 63 kilometer lange dige fra Hyllekrog til Albuen. Navnet menes at være vendisk og kan føres tilbage til den tid, hvor venderne hærgede de lollandske og falsterske kyster.

Kramnitse har en lille havn og er i dag præget af sommerhusområder og grøftgennemskårede marker; fra toppen af diget er der udsigt over havet og det flade landskab. Landsbyen befinder sig i Lolland Kommune og tilhører Region Sjælland.

I Kramnitse ligger en stor pumpestation fra 1966, der konstant pumper vand ud af Rødby Fjord for på denne måde at holde den tørlagt. Den er Nordeuropas største af sin art. Hvert sekund pumpes op til 20 m³ vand ud i havet.

Fra Kramnitse er der godt 9 kilometer til Rødby og 15 kilometer til Søllested.Video - Kramnitse Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !