Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hummingen Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Hummingen
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hummingen Lolland, Falster & Møn Danmark

Pænt og velholdt sommerhus i træ, bygget i 1976 og moderniseret i 1994, beliggende på en flot havegrund med bålplads. Til huset hører en skøn, tildels overdækket terrasse med havemøbler og gode læforhold. Indvendigt er der gulvtæpper. Badeværelse med klinkegulv, bruseniche og vaskemaskine. Det nye køkken (2007) er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med stor brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der desuden udsigt over den meget velholdte have. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med 1 enkeltseng. Desuden solarium til rådighed. Separat sauna i udhus. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Carport på grunden. Et hyggeligt sommerhus, der ligger tæt på dejlig sandbadestrand, Knuthenborg Safaripark og Lalandia badeland samt dejlige, grønne områder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hummingen
Video - Hummingen Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !