Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gedser Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Gedser
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 42 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gedser Lolland, Falster & Møn Danmark

Hyggeligt 2-etages sommerhus med fuld havudsigt. Huset er bygget i 1988 og delvist moderniseret 2008. Huset ligger på en naturgrund i Gedser, kun 100 m fra stranden. Til huset hører 2 åbne, flisebelagte terrasser med diverse havemøbler. Indvendigt er der trælofter overalt. Gulvtæpper i stuen samt på værelserne. Klinkegulv i køkken og på badeværelse. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme, istandsat 2005. Funktionelt, veludstyret og hyggeligt køkken med mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Opholdsstuen er indrettet med DVD-afspiller, CD-afspiller, TV tilsluttet fællesantenne og stort panoramavindue med havudsigt. Sovepladserne er placeret på 1. sal og fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gedser


Gedser ligger på Falster og er en by beliggende på sydspidsen af øens landtange. Gedser er samtidig Danmarks sydligste by.

Byen er centreret omkring hovedgaden, Langgade, og har bl.a. en brugs og en kirke. Gedser Kirke stammer fra 1914 og er skabt af arkitekterne P.V. Jensen-Klint og Carl Christian Thorvald Andersen.

Gedser er først og fremmest færgeby og indtil 12. december 2009 endestation for den østlige del af Lolland-Falsters jernbaneforbindelse.

Byen har desuden en lystbådehavn og en fiskerihavn med en større redningsstation tilknyttet. Fra trafikhavnen er der færgefart til den nordtyske by Rostock (tidligere færgeleje ved Warnemünde).

I Gedser findes Gedser Vandtårn, i dag fungerende udsigtstårn for turister, og Det Sorte Museum der er et lokalgeologisk museum med rav, forsteninger og forskellige stentyper. Sydøst for byen ligger Gedser Odde, Danmarks og dermed også Skandinaviens sydligste punkt.

Fra Gedser er der 24 kilometer til Nykøbing Falster, 49 til Maribo, 54 til Vordingborg, 146 til København og (via Storebæltsbroen) 521 kilometer til Danmarks nordligste by, Skagen.Video - Gedser Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !