Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gedesby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Gedesby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 98 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gedesby Lolland, Falster & Møn Danmark

Beliggende med kort afstand til en af Danmarks bedste badestrande finder I dette hyggelige, klassiske sommerhus i træ, bygget i 1973 og renoveret i 2005. Huset er beliggende på en stor naturgrund med flere dejlige terrasser med havemøbler (såvel åbent som overdækket terrasseareal). Indvendig er der trægulve overalt, væggene er dels beklædt med træ, dels med tapet. Pænt badeværelse med bruser og klinkegulv. Køkkenet er indrettet med spiseplads til 8 personer og bl.a. udstyret med opvaskemaskine. I den nye tilbygning finder I den store opholdsstue med et dejligt lysindfald fra vest. Stuen er bl.a. indrettet med radio og fladskærms-TV med parabol (analog). Fra stuen er der endvidere udgang til den store træterrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 meget stort soveværelse med dobbeltseng, 1 værelse med 1 enkeltseng, 1 med køjeseng og 1 med 1 køjeplads. Endvidere 2 sovepladser på dobbelt sovesofa i stuen. Til børnene er der barneseng samt gynge og sandkasse. Et hyggeligt sommerhus med en god beliggenhed. I det nærliggende område Marielyst finder I bl.a. golfbaner, bowling, gokartbane, paintball, caféer, restauranter, diskoteker og mange forskellige indkøbsmuligheder. Huset ligger endvidere tæt på Danmarks sydligste punkt - Sydstenen - og I kan tage på indkøbstur til Tyskland med færgen fra Gedser til Rostock. På Lolland-Falster finder I desuden flere golfbaner, Knuthenborg Safaripark, Lalandia Badeland samt handelsbyerne Nykøbing F., Maribo og Nakskov. Prøv også veteranbanen fra Maribo til Bandholm (sæsonbestemt). Gedesby er for dem, der ønsker en fredelig ferie i nærheden af mange gode forlystelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gedesby
Video - Gedesby Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !