Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gedesby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Gedesby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 96 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gedesby Lolland, Falster & Møn Danmark

Skønt sommerhus i træ, bygget i 1980 og renoveret i 1991, beliggende på en stor naturgrund. Til huset hører 2 åbne terrasser med havemøbler. Huset er moderne indrettet, og lofter er overalt beklædt med træ. Malede vægge. Gulvene i stue og værelser er belagt med tæpper, og i køkkenet er der linoleumsgulv. Badeværelse med 2-pers. spa, gulvvarme, vaskemaskine, solarium samt direkte adgang til saunaen og separat rum med toilet og bruseniche. Gæstetoilet. Køkkenet et kombineret med stuen og indeholder bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er udstyret med bl.a. TV med parabol (digital), video og brændeovn. Sovepladserne er fordelt på 4 værelser; 3 værelser med hver 2 enkeltsenge og 1 værelse med køjeseng. Til de små feriegæster er der barneseng og gynge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gedesby
Video - Gedesby Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !