Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gedesby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Gedesby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 74 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gedesby Lolland, Falster & Møn Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1974 og delvist moderniseret i 2005, beliggende på en naturgrund kun 200 m fra en sandbadestrand. Til huset hører en overdækket terrasse med diverse havemøbler. Huset er indrettet med dels trægulve og dels klinkegulve. Utrolig dejligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkken med bl.a. komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, der er indrettet med bl.a. TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og pejseindsats. Husets sovepladser er fordelt på 3 værelser: 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Et hyggeligt sommerhus beliggende tæt ved en dejlig sandbadestrand og grønne omgivelser. Bemærk: Huset er nabo til reg.nr. 81-0108.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gedesby
Video - Gedesby Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !