Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gedesby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Gedesby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 73 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gedesby Lolland, Falster & Møn Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1980 og renoveret i 2009, beliggende på en større naturgrund. Til huset hører et åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trægulve, dog klinkegulv i badeværelset. Vægge og lofter er beklædt med træ. Badeværelse med bruser. Funktionelt køkken med bl.a. fryser, komfur med keramiske kogeplader og opvaskemaskine. I opholdsstuen finder I TV med parabol (digital) og DVD-afspiller samt brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med køjeseng. Til børnene er der gynge og sandkasse.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gedesby
Video - Gedesby Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !