Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dannemare Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Dannemare
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dannemare Lolland, Falster & Møn Danmark

Dejlig 2-etagers ferielejlighed i sten, bygget i 1934 og renoveret i 1992, beliggende i en gammel skole. Til lejligheden hører en overdækket terrasse med havemøbler. Indvendigt er der trægulv samt malede vægge og lofter. Badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. Køkkenet er kombineret med stuen og indeholder bl.a. mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Fryser forefindes. Opholdsstuen er indrettet med TV med parabol (digital), video og stereoanlæg. Gratis trådløs ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). På 1. sal findes 2 soveværelser med hver 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. Til de små feriegæster er der gynge på grunden. Bemærk: Ejeren bor i den anden ende af bygningen med diverse husdyr. Hunde skal føres i snor. El er inkluderet i lejeprisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dannemare
Video - Dannemare Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !