Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bredfjed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Bredfjed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 141 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bredfjed Lolland, Falster & Møn Danmark

Førsteklasses luksussommerhus i træ med spa og aktivitetsrum. Huset er bygget i 2007 og ligger på en naturgrund, tæt på dejlig sandbadestrand. På grunden er der sandkasse og gynge samt god plads til leg og boldspil. Til huset hører en stor og skøn, tildels overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der klinkegulv i entré, køkken og på badeværelser samt trægulv i resten af huset. Gulvvarme i hele huset. Lækkert, stort badeværelse med bruseniche, 4-6 pers. spa og sauna. Mindre badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Det flotte, åbne køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Den lyse og flot møblerede opholdsstue med store glaspartier indeholder brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Aktivitetsrum med dart, bordtennis og billard, hvor børn og voksne kan få mange hyggelige timer sammen. Desuden barneseng og høj barnestol til børnene. Sovepladserne fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Endvidere stor hems med 4 sovepladser samt ekstra TV og DVD-afspiller. Huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe. Et skønt sommerhus for såvel 1 som 2 familier. Huset ligger kun 15 minutters kørsel fra Lalandia med mange aktiviteter for såvel børn som voksne, bl.a. stort badeland, kæmpe legeland, bowling, badminton, skøjtebane og restauranter. Huset ligger endvidere tæt på færgeforbindelsen Rødby-Puttgarden og Knuthenborg Safaripark. Naturbadestrand i området

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bredfjed
Video - Bredfjed Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !