Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vinderup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vinderup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 155 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 350 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vinderup Vestjylland Danmark

Virkelig flot og rummeligt sommerhus i træ, bygget i 2005, beliggende på en havegrund med flot fjordudsigt fra såvel hus som grund. Til huset hører stort, såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med lyst træ. Trægulv i stuen og på værelserne, de øvrige rum har flotte granitklinkegulve. Gulvvarme overalt. Huset er indrettet med 2 dejlige og store badeværelser, begge med bruseniche. Det ene er endvidere udstyret med 2-pers. spa og dampkabine samt adgang til saunaen. Det andet med vaskemaskine og tørretumbler. Det flotte køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. I den smagfuldt og komfortabelt møblerede opholdsstue finder I brændeovn, surroundsound-anlæg, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 4 gode og store værelser; 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge (alle med boxmadrasser). Ekstra TV på 2 af værelserne, det ene med Playstation2. Af yderligere udstyr kan gratis ADSL- internetforbindelse (4096/256 - computer medbringes) samt kombineret telefax/printer/kopimaskine nævnes. Endvidere findes der stort og dejligt aktivitetsrum med dobbelt sovesofa, poolbillard, bordtennis og dart. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol. Gynge, sandkasse, udendørs pejs, bålplads og petanquebane på grunden. Huset er et lavenergihus, der opvarmes med olie. Et virkelig dejligt sommerhus på alle årstider, beliggende i et område med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. windsurfingcenter og Put & Take.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vinderup
Video - Vinderup Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !