Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vile Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vile
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 22 Soverum    
Areal 380 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vile Vestjylland Danmark

Tidligere landejendom bestående af to huse, beliggende på en stor naturgrund i rolige omgivelser og flot natur med høje skrænter samt en utrolig smuk udsigt over Limfjorden fra huse og grund. Der er kun 20 m til Limfjorden, hvor I har gratis fiskeret. I kan også sejle en tur i den tilhørende kano eller bade i fjorden fra den 1 km private badestrand. Dels klinker, dels træ, dels tæpper på gulvene. Hus 1 har badeværelse med bruseniche og adgang til sauna. Køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser, vaskemaskine og tørretumbler. Opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og poolbord samt udgang til åben terrasse med havemøbler. Endvidere poolrum med swimmingpool (6,0 x 3,6 x 1,2 m). 1 soveværelse med køjeseng og dobbelt sovesofa, 2 med dobbeltseng samt 1 med dobbeltseng og køjeseng. Hus 2 er i 2 plan og har 1 badeværelse med bruseniche samt adgang til sauna. Gæstetoilet samt separat rum med bruseniche og 2-pers. spa. Køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser, vaskemaskine og tørretumbler. I stueetagen er der en spisestue med brændeovn. På 1. sal finder I udsigtsstuen med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Hus 2 har 3 soveværelser med dobbeltseng i stueetagen og 2 med dobbeltseng på 1. sal. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes), Nintendo Wii, solarium, barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til rådighed. Mark med fårehold på grunden. Der er endvidere mange aktivitetsmuligheder i området. Bemærk: Loftshøjde flere steder = 1,85 m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vile
Video - Vile Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !