Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Trend Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Trend
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 103 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Trend Vestjylland Danmark

Velholdt sommerhus i træ, bygget i 1976 og delvis renoveret i 2004, beliggende på en naturgrund kun 300 m fra fjorden. Til huset hører østvendt og vestvendt terrasse med havemøbler. Desuden dejlig udestue med havemøbler og udsigt over fjorden. Indvendigt er vægge og lofter beklædt med træ og gulvene er belagt med tæpper, dog klinkegulv i badeværelset, som er udstyret med bruseniche. Delvist åbent køkken med bl.a. lille fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Stor og rummelig stue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udsigt over fjorden. 4 gode soverum; 2 med dobbeltseng, 1 med køjeseng og 1 enkeltseng samt 1 med 1 enkeltseng. Der er installeret energibesparende varmepumpe. Til de mindste findes der barneseng og høj barnestol samt gynge og sandkasse på grunden. Huset ligger i et fredeligt område tæt på såvel strand som indkøbsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Trend
Video - Trend Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !