Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Trend Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Trend
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 78 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1200 Afstand til indkøb 1200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Trend Vestjylland Danmark

Dette sommerhus i træ, bygget 1984, ligger på en dejlig naturgrund i det populære sommerhusområde Trend. Til huset hører såvel dejligt, åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er lofter og vægge beklædt med træ. Gulvtæpper, dog linoleum i køkken og spiseafdeling. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Køkkenet er kombineret med spiseafdelingen og er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (analog) og radio. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 med etageseng og sovesofa. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Et lille sommerhus til jer, som ønsker at holde ferie i et ferieområde med strand, storslået natur og masser af frisk luft. Limfjordsstranden ved Trend er en god, lang og børnevenlig badestrand med små bølger.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Trend
Video - Trend Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !