Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Trend Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Trend
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 81 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Trend Vestjylland Danmark

Dette virkeligt dejlige sommerhus bygget i træ i 2006 ligger på en stor herlig, ugeneret naturgrund med en dejlig udsigt over naturområdet i Trend. Huset har mange herlige åbne såvel som overdækkede terrasser mod syd og vest, der er udstyret med diverse havemøbler. Indvendig fremstår huset lyst og venligt. Vægge og lofter er beklædt med lyse træpaneler, og gulvene er dels belagt med træ, dels med klinker. Flot badeværelse med gulvvarme, muret bruseniche og vaskemaskine. Rummeligt køkken/alrum med bl.a. varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Den smagfuldt indrettede opholdsstue er udstyret med TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Derudover har huset en dejlig brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser: 1 stort soveværelse med 1 dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og 1 soveværelse med 1 etageseng. For at de små gæster kan føle sig velkomne, råder huset over en herlig stor græsplæne samt sandkasse og gynge. Carport og redskabsrum. Alt i alt er dette hus det helt rigtige feriedomicil for familien, der ønsker fred og ro i de herlige omgivelser ved Trend.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Trend
Video - Trend Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !